6 Mart 2013 Çarşamba

Takı ve Mücevherat Girişimi Gimora Kapandı!

2010'da Murat Durguner ve Aydın Günal tarafından kurulan takı ve aksesuar satışına odaklanan dikey e-ticaret sitesi Gimora.com bu ay itibariyle hizmetini durdurmuş durumda. Aksoy Internet Ventures tarafından geçen sene bedeli açıklanmayan bir yatırım alan Gimora‘ya iki günden beri ulaşılamıyordu.

Zor bulunan tasarım ürünlerinin yoğun olarak satışını gerçekleştiren Gimora‘da, 100′e yakın marka ve tasarımcının ürünleri sergileniyordu. 2010 yılında kurulan girişim 2012 yılının Şubat ayında Etohum‘un 40 ve  15 girişimleri arasına girmeyi başarmıştı.

Aksoy Group bünyesinde yayın yapan Sahibinden.com'un footerında yer alan Gimora.com logosu kaldırıldı. Gimora.com'un logosu, daha önce bu bölümde bulunuyordu.


Gimora.com'un akıbetiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yeni gelişmelerin meydana gelmesi durumunda buradan sizinle paylaşıyor olacağız.

İş Ortaklıkları Sona Erdi!


Kapanma haberiyle birlikte Gimora'nın iş ortaklığı yaptığı firmalardan açıklamalar geliyor. Bu açıklamalar Gimora ile yaptıkları iş birliğinin bittiği yönünde. Konuyla ilgili ortakların duyurularını ve kullanıcı yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz.











0 yorum:

Yorum Gönder